så trååkigt!

Jag har så tråkigt, det är därför jag bombar bloggen med inlägg. Det f*n ingen hemma! Jag hoppas av hela mitt hjärta att Alice kommer hem imorn (som hon sagt att hon kanske ska göra)! Imorn på förmiddagen ska jag till doktorn, som ska kolla på mitt huvud (varför jag får migrän), men sen på hela resten av torsdagen och fredagen ska sitta hemma och pilla navel-ludd. Kan inte någon bara komma hem! Fast på lördag åker jag ju till mormor och morfar i en vecka, och sen, v 33 är det många som är hemma igen. Big smile for that!
Har det jättejobbigt med att acceptera mitt hår. Vill bara att det ska växa ut. Men får exprementera imorn, och se vad man kan göra för att fixa till det.Men nu ska ni slippa höra mitt klagande på resten av kvällen (hoppas jag), för nu ska jag gå och vara social med min familj (som spelar Guitar Hero).

Klippt mig

Nu har jag klippt mig. Dom som sett det säger att det är snyggt, men det blev feel.Så skulle det se ut!Så ser det ut. (F-låt för att den är sne...)

Det är för prydligt! Men får väl hitta på något. Jag ser äldre ut iallafall.


Klipper mig om 1 h och 39 min...... ;o

HJÄLP! Hur ska det gå, hur ska det gå? På hårsalongen jag går till är dom nämligen av väldigt ojämn kvalitet, hårfrisörerna. Vissa är fanatiskt duktiga, medan andra klipper snett och vint och inte verkar ha hållit i en sax förrut. Och grejen är då att frisören som jag ville klippa mig hos, som jag vet är duktig, var mammaledig....så nu återstår att se om jag får någon annan bra eller någon dålig liten pottsork. Men min storebror ska också klippa sig där idag, och han har haft någon skitduktig tjej en gång, så om han ser henne ska han peka ut henne, och så ska jag fråga om hon kan klippa mig.

Ska kanske titta in på synsam och kolla efter lite glajjor idag också. Fast, vi ska inte köpa eller så idag, utan bara ta en liten tjuvflukt. Hoppas det finns sådana som jag vill ha!

Igår såg jag Harry Potter 6. Den var JÄTTEBRA! Vill se igen....! Grejen var den att, vi trodde pappa och Jonas hade beställt biljetter till 17.50, men när vi tog ut biljetterna stod det 17.30 på dom. Men vi gick till salongen och kollade, och såg att filmen hade börjat för ett tag sen. Jag blev väldigt besviken, men då säger Jonas "Men...dem ska just börja visa Harry Potter i salong två" (vi skulle gå i salong 3), så vi gick och kollade, och såg att reklamen just skulle sluta, så vi gick in, och satte oss på fyra lediga platser, och fick se den iaf, trots det stora misslyckandet!
Då blev jag glad igen :D Dessutom var ju filmen asrolig. Satt och skrattade så att jag grät....HAHA!


Gamla jag....


Förhoppningsvis nya jag (om allt går rätt till)...!

Vilken bild!

Kolla vilken fiin bild jag hittade när jag letade efter bilder på glasögon:


Stackars APA!


Harry Potter - and the half blood prince....

....ska jag se idag! iiiiih =DD Längtar som en gris. Jag har börjat läsa alla Harry Potter-böcker igen, för tredje gången, tror jag. Man blir liksom extra insatt när man läser böckerna samtidigt. På en vecka läste jag ettan, tvåan och trean, sen hade jag inte med mig fler böcker (det var alltså första veckan på båten, som jag började läsa), så det blev uppehåll i en vecka, och nu har jag fortsatt med fyran. Det är den bästa boken, tror jag nog att jag tycker.


Aja, jag har ett litet dilemma här. Jag har hela våren tänkt på ett par nya glasögon jag vill ha, som är ascoola. Men igår fick jag reda på att en av mina bästa kompisar också vill ha såna, så vi får väl köpa likadana, för jag tänker inte lägga mig bara för hon också kanske ska ha såna....HEEELT KÄR! Särskilt i dom nedersta! =DD


Juste, ska klippa mig den här veckan. Kommer bli så jävla snygg alltså, med mina nya (ännu oköpta) glasögon, och min nya (ännu oklippta) frisyr!


Frisyren! Soo f*cking hot, if you ask me.....

Fast jag ska ju inte ha grönt i luggen, då.

Nu är jag hemma igen

Nu har jag äntligen kommit hem från båten! Visst var det trevligt, men lite hemlängtan fick jag ändå. Man är så isolerad från omvärlden när man är ute och seglar. Jag har läst en tidning på två veckor, så jag har ingen aning om vad som har hänt i omvärlden. Vi åkte norrut och hälsade på ett par kompisar dät uppe. Vi skulle ha hälsat på min söööta kompis Ebba, men hon bodde för långt norrut för att vi skulle kunna åka dit. Bilder får ni senare.

Idag ska jag bara vara hemma och ha tråkigt. Klockan är kvart i tolv, och jag har inte klätt på mig än.


Den här veckan komnmer jag bara vara hemma. Imorgon (tror jag) ska jag och familjen gå och kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen. Iiiiiiiiih! LÄNGTAR!


Jaja, nu ska jag klä på mig och borsta tänderna, så


P U S S O C H K R A M , H A R S A K N A T E R !

Nu ska ni få veta ;D

Nu ska ni få veta vad jag gjort på landet!Söndag: Alice kommer med buss vid 10.20 på morgonen. Hennes väska+vår sista packning åker in i bilen, och vi drar iväg. Vid 14.00 (?) ungefär, är vi framme. Eftersom det är ca 30 grader varmt i skuggan så blir det snabb urpackning av bilen och sen direkt ner till vattnet, som ligger ca 20 m nedanför vårt hus. Det är bara att springa ner och plaska i!

Måndag-Onsdag: Värmen fortsätter och vi ligger och steker/badar/äter glass mest hela tiden. På tisdagen hade jag migrän och fick ligga inne hela dagen, men eftersom Alice är kusin också, så tyckte hon nog det var trevligt att vara med storebror Jonas också. Fast jag hade det inte så trevligt :S

Torsdag: Alice stannar fram till lunch, och sen skjutsar vi henne till tågstationen i Hallsberg, för att hon ska ta tåget hem till Stockholm. Vi kramas och pussas och säger hejdå, innan hon sätter sig på tåget som ska åka.

Fredag: Värmen ligger fortfarande på över trettio i skuggan, och det gick knappt att vistas i solen, där vi har landställe.

Lördag (tror jag?)-Onsdag: På Lördagen blev det lite mer mulet och grått, men fortfarande inget regn. På söndagen tittade dropparna fram, men det var väldigt växlande väder. Ena sekunden var det så varmt att man ville sitta i bikini, för att i nästa sekund sa det åska, blixtra och regna. Det var konstigt, kan man säga. Måndag - onsdag var ganska konstant regnfyllda.

Torsdag: Det fullkomligt öser ner. Om man stod ute i fem minuter såg det ut som man hade duchat, så vi bestämde oss för att åka hem, eftersom det skulle fortsätta med det vädret hela fredagen, och lördagen också, men det såg lite finare ut i Stockholm. Så vi packade, städade och gjorde iordning huset, för att sedan klä på oss regnställ, och stövlar, för att packa in bilen. När bilen var färdigpackad drog vi iväg hemmåt.


Så var det :D

Huset vi bor i.


Det något omysigare, och något mordernare huset, som vi inte bor i.The garage
Det var några bilder.


P U S S O C H H E J ! < 3

Saknat mej?

Nu är jag hemma! Alla har saknat mig en massa...eller hur? Kom hem från landet idag runt klockan 19.00 (?). Vi köpte lite färdiggrillad kyckling, och revbenspjäll med potatissallad  på coop, men jag rentutsagt HATAR det, så jag fixade lite couscous till mig istället, som vi hade hemma. :D
Jag är ganska trött nu, så jag skriver lite vad som hände imorgon.


Så här kommer resterande av mitt sommarlov se ut:


Imorgon (fredag 10/7): Vara hemma, tvätta, snacka telefon kanske.

Lördag (11/7): Jag fyller år! Drar till Grönan med familjen. Äter sen ute på nån trevlig liten resaurang. ALLA MÅSTE GRATTA! ;D

Söndag (12/7): Jag åker ut med båten i två veckor. Vi drar norrut, och ska kanske våldgästa Ebbas land. Hoppashoppashoppas....Saknar min lilla bebis som en galning!

Vecka 29-30: Ute med båten, och schteeker omkring. Kolla efter en Rival 22, som heter Dusena, så är det jag! (Om ni har en båt, förutsagt.)

Vecka 31: Jag är hemma! Vill vara med alla söta kompsar som är hemma, så det är bara att fråga på.

Vecka 32: Mormor och morfars land; Nästa! Jag är hos M&M en vecka, med min lilla storebror, och lillkusinen Matilda.

Vecka 33- (och halva) 34: Hemma! Torsdag vecka 34 börjar skolan igen. Klass: 7a. Hus: Östra. Folk från klassen: Olivia, Fredrik, Nattawut (även känd som "Bang"), Viktor, Vendela, Christian, Sanna, Milton, Camilla och Josefin. Lärare: Annelie, Lotta och Greger.

H E J S V E J S ! H A R S A K N A T E R O T R O L I G T ! <3

RSS 2.0