Höst?!

Kanal5 tror inte vi är tillräckligt deprimerade utan attt de påpekar att hösten är här snart? Dessutom slutar inte sommaren förrän 00.00 inatt. Så det så!


Rik! Är just vad jag blivit.

Jag har gått och blivit rik. Awesome!


Rik! Är just vad jag blivit.

Jag har gått och blivit rik. Awesome!


Smartass!

Idag har jag pluggat så länge att jag knappt minns när jag började. Nu vet jag mer om politik, ögon, optik, franska och matematik.


Svårt beslut.

Jag är trött. Så jag tror jag ska sova. Men så är det ju det där med att borsta tänderna ju. Och fyfan vad det är tråkigt. Usch.


Tusen foton, bara för att vi är bäst. Och ja, vi har långkalsonger.A last goodbye.

Laddar för fredag imorgon. Och sovmorgon. Och ut med båten på eftermiddagen. Och att Alice kanske följer med. Vi hörs på söndag! Ha det så bra.


Jag räcker inte upp den iallafall.

Alla som tror det är bra att äta två stora cupcakes fyrtiofem minuter innan träningen räcker upp en hand!

Cupcakes!

Jag har bakat cupcakes. De är så grymma att man dör. Idag är det släktkalas. Då ska vi äta mina cupcakes.Ojojoj, vad vi ska parta!

Det är helt galet hur mycket fest det ska vara här hemma i helgen. Idag firade vi mamma som fyllde år i tisdags men kom hem från Kina idag, imorgon ska vi ha kräftskiva med två familjer vi känner och på söndag är det släktkalas för mig och mamma. Jag säger då det!


I don´t get it.

Hittils har vi börjat klockan nio varje dag. I förrgår gick jag upp halv 7 och var klar en halvtimme för tidigt, igår gick jag upp kvart i sju och var klar en halvtimme för tidigt, idag gick jag upp tio i sju och var klar en halvtimme för tidigt. Jag förstår inte.

Lite svartvitt.


Jag gillar skärgården.

Bränd scones.

Jag bakade en scones till mig själv. Den blev inte alls bränd. Eller?


2.

Andra skoldagen har jag och Ebba lyckats med detta: sprutat Mer över klassrummet, trampat i hundbajs, lärt oss namnen på alla i klassen och fått till helt okeja intervjuer med varsin klasskamrat.

Trampa i hundbajs var det iochförsig bara Ebba som gjorde, men det fick stå med iallafall. Och "okeja" är visst ett ord!

Saaaad.

Jag blev lite ledsen också, för mina planerade kläder kunde jag inte ha som jag ville, då det var för kallt. Så jag vek ner jeansen och satte på mig en långärmad under t-shirten.


I made it!

Jag klarade mig! Första skoldagen - check! När vi slutat åkte jag och Ebba till Vivo och köttade upp med baguetter och pasta och tomater och gurka och salami och ost och bacon och en hel massa saker till matsäckar som vi ska ha både imorgon och på fredag, då skolan inte börjar servera mat förrän på måndag.

Snart ska jag åka till träningen, så: so long!

SKOLA!

Jag får panik! Jag börjar skolan om 1,5 timme! GAAAH! Som vanligt tog jag alldeles för god tid på mig, så nu behöver jag inte gå till bussen på en halvtimme och jag är så gott som klar.

Wish me luck!

Var det inte så?

Jag hörde någon säga att man fick äta godis sommarlovets sista dag. Visst var det så? Visst? VISST?!


Varför, kan man fråga sig? Jag vet.

Jag har känslan av att jag inte kommer lida brist på pennor under min skoltid. Varför?

Alltid redo!

Håret nytvättat, kroppen nyduschad, kläderna bestämda, skorna bestämda, väskan packad. Jag är redo för skolstarten! Imorgon vill säga. Jag har fortfarande idag kvar. Men jag kände att jag ville förbereda mig ordentligt, med ny skola och allt.

Morgondagens kläder:

Snygg, as always?


Benen sitter på sniskan, som vanligt.

Hur att överdriva.

I fredags var jag och badade. På eftermiddagen började Finlands-färjorna gå utanför stranden och vissa av vågorna blev så stora att man drogs ner lite under vattnet. En av gångerna slog jag i foten mot stenarna på botten. När jag berättade om detta för mina kompisar lät det att jag slagit upp hela foten och blodet och sprutade och jag kunde knappt gå.

Visst var det nästan så iallafall?

Nära naturen-upplevelse by SL.

När jag satt på bussen till träningen idag så såg jag en hare. Och när jag åkte hem sprang två rådjur parallellt med bussen. Nära naturen-upplevelse by SL, eller vadå?


Båtsovning.

Inatt ska jag sova på en båt. På våran båt närmare bestämt. Vi (farsgubben, Jonas och jag) ska nämligen vara nattvakter inatt. Eller ja, pappa ska det. Och så behövde han hjälp. Och vad är då barn till för om inte för att hjälpa. Så jag och Jonas anmälde oss frivilliga. Därför säger jag hejdå nu. Hejdå!


A message.


Gotska Sandön 1-3 augusti


Har jag övervunnit min fobi, mån tro?

Det är en sak ni ska veta om mig, och det är att jag rent ut sagt har en fobi för att gå till frisören. Jag får hjärtklappning och hela kroppen skakar av nervositet.

Ändå gick jag idag till frisören. Och gick därifrån nöjd. Jag menar, det är sensation! Inte, på typ två år, har jag gått från en frisör och varit nöjd. Förutom när jag gjorde mina dreadlocks. Då var jag ju nöjd. Men nu pratar jag om vanliga frisörer.


Nå? Visst blev det ganska bra?

Woaaach!

Är det varmt eller är det? Jag bara undrar alltså.Redneck.

Jag har ofrivilligt blivit rödtopp. Det skulle bli brunt med en lätt touch av rött. Men ja. Så blev det inte. Snarare rött med en lätt touch av brunt.

Redan vid färgningen började jag misstänka att mitt hår skulle bli mer rött än brunt.

Och ja, jag vet att jag ser smått efterbliven ut. Men. Äsch.

Stackars, stackars man.

Jag var som sagt på coop tidgare idag och skulle handla diverse småsaker. När jag kommit fram till kassan hade jag hunnit räkna ut att det jag skulle köpa kostade 200:- tillsammans.

Kassören: Det blir 298 kr, tack.

Jag: Nej, det blir 200 kr. Hårfärgen kostar 100 och dom två filmerna kostar 50 kr/st.

Kassören: Ja, 298 kr, som jag sa.

Jag (irriterad): Nej! 100 + 50 + 50 är 200.

Kassören: Ja, 198. Det har jag ju sagt hela tiden.

Jag (knallröd i ansiktet och en puls på 500): Åh...Jag trodde du sa 298.

Okej, det kanske inte var så roligt egentligen. Men sätt er i min sits så blir det kul.


I´m awesome.

Jag måste bara fråga; vet ni hur grym jag har varit idag? Jag har:

städat mitt rum
packat upp mina väskor från mormor och morfar
fört anteckningar för vad jag har köpt på sistone
och

plockat ur diskmaskinen.

Jag vet. Jag är awesome! Det var nog allt. Nu ska jag till coop och köpa hårfärg.

Jag har alltid sagt att min bror är tvilling.THAT´S RIGHT! Min bror och Kalles Kaviar är tvillingar!Nu jävlar.

Nu är jag hemma. På riktigt den här gången. Mormor-och-morfarveckan var tummenupp. Bildbomb kan väntas.

RSS 2.0