Hejdå!

Detta blir mitt sista inlägg innan jag drar till Österrike. Flygplanet går imorgon klockan sju, och vi ska dra hemifrån klockan fem. Myspys. Jag kommer inte kunna uppdatera från landet i fjärran, så ni kommer inte höra från mig på en hel vecka. Står ni ut?

Hejdå iallafall!


GRATTIS ÄLSKADE MÄNNISKA!

På onsdag fyller min älskade Alice år. Hon blir stor då. Hela fjorton år. Bamse. Jag vill tillägna ett stort grattis till henne. För jag älskar henne. Och folk man älskar ska man säga grattis till. Jag skulle gärna säga grattis varje dag till henne. Men då skulle det inte bli lika betydelsefullt när hon väl fyller år. Så jag säger det på idag. Grattis, med stort A. Egentligen vill jag säga det på onsdag, men då är jag i Österrike och har inte tillgång till internet. Så det får bli idag istället. Och dessutom åker hon till London på onsdag, så det blir extra knasigt då.

Men GRATTIS iallafall älskade tokflicka. Du äger en bit av mitt hjärta på heltid.


Pussel

Jag lade pussel förrut idag. Det tog ungefär tre och en halv timme. Sen var det klart. Då packade jag. För imorgon åker jag till Österrike. Där ska jag åka skidor. Det ska bli trevligt. Med mig ska min familj, min moster med barn (mina kusiner) och man (min onkel) och några kompisar till min familj (och till mig). Fina människor de.Middag avklarad.

Nu har jag just ätit middag. Det blev fisk med ris. Gott.

Jag skippade träningen idag, för jag kände mig inte helt fit for fight. Inte halvt heller, för den delen. Jag satt helt enkelt hemma och latade mig istället. Jag känner mig lite bättre nu, men fortfarande lite sjuk och dann.

Ikväll blir det helt klart film hemma med familjen. Myspys.


Intagningsprov avklarat.

Idag var jag då ledig från skolan för att söka till en ny skola. Skolan heter Kulturama och ligger i Sundbyberg om någon undrade.
Det gick inte sådär för mig för jag var så sjukt nervös. Mitt hjärta dunkade som om det skulle hoppa ut ur kroppen på mig. Men jag satte iallafall låtarna och alla rytmer man skulle klappa och toner man skulle "lala" till. Jag var pyttelite skakig på rösten ibland bara. Sedan var det dansprov, och det var inte så svårt och jag var inte nervös alls. Det gick ganska bra.
Jag var ju som sagt med Ebba och Olivia som också skulle söka, och för dem gick det bra. Nu får vi bara hålla tummarna och vänta tills breven kommer.

Efter proven åkte vi till Olivias mammas jobb. Hon jobbar på ett ställe som gör glass åt GB, så vi har ätit glass i stora lass, bokstavligt talat. Jag mådde illa av all glass. Men det är ju kul att prova eftersom det bara är en massa nya glassar som inte har kommit ut än.

NU ÄR DET SPORTLOV!

Nervös är ordet.

Igår var det franskaprov. Jag fick 83,5/89 och på NOprovet vi hade förra veckan fick jag 80/80, så det känns bra.

Efter skolan idag stannade jag kvar en stund med Ebba, Olivia och Mathilda. Sedan gick jag hem och åt två mackor, och efter det har jag bara spelat gitarr och sjungit. Imorgon är det ju så att jag ska på intagningsprov till en ny skola. Jag är så jävla nervös. Det är tur som i helvete att Ebba och Olivia också ska dit och söka, för annars kommer jag nog blir så nervös att jag vänder på vägen. Saken är den att jag inte är 100 % säker på vilken låt jag ska sjunga, för jag fick reda på att det var imorgon först i onsdags. Så jag har haft två ynka dagar på mig att öva. Jag ska åtminstone sjunga och spela gitarr till Long Before Rock 'n' Roll med Mando Diao och spela piano till The Rose med Amanda McBroom och kanske då sjunga till I'm yours med Jason Mraz. Jag är iallafall skitnervös.

Bojkottning

Imorgon tänker jag bojkotta all media. Därför kommer ni inte höra från mig då. Men sakna mig inte. :D

Vadå "Sena sommarkvällar med de personer du gillar bäst"? Då har du aldrig upplevt tidiga vintermorgnar med de personer du gillar sämst.

Folk säger att "Sena sommarkvällar med de personer man gillar bäst är det finaste som finns". Men jag menar, är inte det ganska självklart att det är så? Varför ens påpeka det? Vem skulle säga "Tidiga vintermorgnar med de personer jag gillar allra sämst är det finaste jag vet"? Ni förstår min poäng.


Borde man inte kunna det?

Borde man inte kunna säga tjurbajs om saker man inte tror kan stämma? För man kan ju säga bullshit.


Liknande betydelsefulla saker har poppat upp i mitt huvud hela dagen.Jag har lagt ner min själ i den här bilden, så om ni inte gillar den så tänker inte jag vara med längre!

Promenad med filosofiska tankar.

Tidigare idag tog jag en långpromenad för mig själv. Bara jag, min musik och mina tankar. Jag tycker det är så trevligt att göra ibland. Så jag var då ute och gick i ungefär en timme. Det är ganska intressant vad man kan tänka på när man inte behöver tänka på något betydande.

Jag började då iallafall tänka på rymden och oändligheten. För det känns ju som bullshit att något skulle kunna vara oändligt. Tänk er att det finns något som aldrig tar slut. Det går inte att föreställa sig. Den männskliga hjärnan klara liksom inte av det. Och ändå säger forskarna att rymden skulle vara oändlig. Det vill jag helst inte tro på, men så tänker man då; skulle rymden bara sluta någonstans? Det går ju inte heller. Att det bara skulle finnas en kant, och sedan är allt slut. Det finns inget efter den. Det är bara tomt. Men hur kan det inte finnas något efter rymden, om den nu tar slut. Hur ser det ut där det inte finns någonting. Det kan ju inte se ut på något sätt, eftersom det inte finns, men ändå måste vi ju se det eftersom rymden tar slut och där måste det finnas något som ersätter rymden.

And so on. Det är därför man inte ska börja fundera över hur allt fungerar. Och det är när man börjar tänka på sådant som man nästan blir lite religös. Någon liten gubbe med skägg kanske ändå sitter där uppe och har funderat ut allting.


Middag till lunch och lunch till middag, vad ska det bli av oss egentligen?

Nu har jag just pluggat en lång stund. Först till franskaprovet på onsdag, sedan matematik och till sist HKK.

Snart ska jag äta lunch. Men för omväxlingens skull så ska vi tydligen äta middagsmaten nu till lunch och sedan ska vi äta lunch till middag. Det var något om att storebror Jonas och pappa skulle iväg klockan fyra och inte kommer vara hemma förrän nio och då ska vi äta något litet och så var lunchen perfekt storlek och då blir det middag nu istället. Förvirrat, men så kan det vara ibland hos Nymans. Vi är en lite snurrig familj här och var.

Jag är ledsen för att det inte kommer några bilder men jag orkar helt enkelt inte.

Förklaring, tack!

Är det någon som kan förklara för mig varför jag börjar känna mig sjuk? Om jag blir sjuk tänker inte jag vara med längre!

Life is a bitch.

Jag har tagit ett viktigt beslut för min framtid idag. Jag ska aldrig bli vikarie.


Just nu sitter jag och snaskar på några pepparkakor. Vi har fortfarande kvar hemmagjorda pepparkakor. Kanske borde satsa på att göra en mindre sats nästa jul. Det är ju nästan komiskt att ha kvar en massa pepparkakor när det nästan är sportlov.

Idag är det ju basket som gäller och sedan ska jag bara: AAH! ("AHH"et symboliserar att jag sjunker ner i soffan med en chipsskål på magen och kollar på någon grym rulle.).

Förresten. DET ÄR FREDAG.

Det finns en dag då man kan andas ut.
Man slipper chefens tjat och kommer hem till slut.
Sens i moved here all I do is mysa mys (Yes we do).

Det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör.

Snart är det fredagsmys.
Hoppas inte föräldrarna stör.

Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmys.

En soffa och ett ljus ett bord med massa gott
Man kopplar av ihop och mumsar i sig nåt
It's totally mysa, mysa, mysa, mysa, mysa, mysa.

De är dags för fredagsmys.
Från kontor till amor.
Snart är det fredagsmys.
Man drar till tjejen den bor.

Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmys.

Det är dags för fredagsmys.
Från direktör till chamör.
Snart är det fredagsmys.
Från veckostress till glatt humör.

Nu e de slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyyyss

Staden Stockholm

Idag var jag inne i stan med Alice. Jag köpte ett par gröna jeans och en rutig stjorta. Det kostade 162, 50 kronor tillsammans. Fantastiskt, eller hur? Det var 75% rabatt på båda sakerna. Nice. Nice.

Jag har egentligen inget att skriva, det är därför jag inte har uppdaterat på några dagar. Det känns som om jag har slut på ord, om ni förstår vad jag menar. So I keep it simple. Som ni såg här ovanför.


Semla!

Jag har just pluggat i fyrtio minuter. Min deal med mig själv var att plugga i en timme och sedan få en semla som "belöning", men plugget tog bara fyrtio minuter, så vad ska man göra? Semlan, here I come! Nu har jag inte tid med er längre, jag har en semla att sluka. 


Vet ni?

Vet ni? Jag har jätteont på min rygg.

Idag var det skolan som gällde. Jag slutade klockan två och gick hem och åt mellanmål. Sedan dess har jag mest pluggat. NO, matematik, SO och engelska. Nice. Eller inte. Nej. Inte nice. Då har vi löst det. Slutsatts: inte nice. Så är det. Ja. Sluta nu Jenny. Det här blir bara konstigt. Jaa. Så, nu får det vara nog. Klart slut. Hej då.


Eller...

Eller så går jag bara kvar i Gillbo. Det är så förbannat svårt att hitta bra skolor med estetprofil.

Skolor.

Just nu sitter jag och kollar på lite olika skolor. Det är bara så svårt att hitta bra skolor med de inriktningar jag vill ha. Så just nu kollar jag lite på skolor i allmänhet. Att få en nystart är ju också bra, även om det inte ingår någon rolig estetprofil. Men just nu verkar Kulturama mest lockande, fast det är väldigt liten chans att jag kommer in på den.

Har folket haft en bra Alla hjärtans dag? Inte jag.

:(

Jonas match + en dread lock + Avatar + mat + melodifestivalen + chokladbollar

Min dag började med att jag (vaknade såklart, men..) åkte och kollade på min storebror Jonas innebandy-match. De vann. :D. Sedan åkte jag och pappa direkt in till stan och där gjorde jag en dread lock, på test, för att se hur ont det gjorde och hur det såg ut. Det gjorde knappt ont alls och resultatet blev superbra, så vecka tio eller elva blir det hela håret. Just nu ser det dock lite roligt ut, med en dread lock som är helt ensam där på bakhuvudet. Efter detta lilla besök på hårsalongen (som tog fyrtio minuter. Förstå! Fyrtio minuter för en dread lock. Men det kommer vara tre som gör det när hela håret görs. Men det kommer ändå ta åtta timmar.) så gick vi vidare till musikbörsen som låg i närheten, för att köpa trumpinnar och plektrum och sedan bar det av till Rigoletto där vi mötte upp mamma och Jonas för att kolla på filmen Avatar. Den filmen var riktigt jävla bra. Den var söt, spännande, härlig och mysig och allt möjligt som en film kan vara. Men det bästa av allt: mamma och pappa pröjsade! Sedan åkte vi hem och då hade klockan raskt hunnit bli halv åtta. Så det var mat-time. Det blev någon köttbit och rotfrukter. Efter det kollade jag lite slappt på melodifestivalen och jag måste bara konstatera att det är ett uselt program. Nu har jag just gjort chokladbollar. Min nya besatthet.


Match mot pojkarna

Idag var det NOprov. Jag var nervous as hell, men jag tror det gick helt okej i alla fall. Jag kunde ju alla svaren.

Senare idag ska jag dra på träning, men istället för en vanlig träning ska vi spela mot p-96/95. De är väldigt duktiga, så vi kommer bli överkörda. Men det gör inget, för jag tror det blir kul iallafall. Vi får i vilket fall som helst hoppas på det.

Jag vill bara tillägga en sak till. DET ÄR FREDAG. JAA!

!!!!!!!!

Jag hatar att jag älskar dig

Har just pluggat NO inför imorgon då det nämligen är prov. Inte okej med prov, bara sådär utan vidare. Innan att jag pluggade låg jag och läste en stund. Den stunden blev raskt till en och en halv timme. Iiiih. Men det var en fruktansvärt bra bok. Jag läste ut den idag och det gick på ett svep. Det tog mindre än en vecka trots alla prov vi har just nu.


Laddar upp förskräckligt många sommarbilder just nu, men
det är bara för att jag längtar så fantastiskt mycket.Idélös

Nu har jag loggat in på blogg.se tre gånger utan att skriva något, för jag är helt idélös. Visst, jag kan skriva att jag har varit i skolan, pluggat NO och spelat basket. Men det gör jag ju ändå varje dag nästan, så what´s the point? Det blir ju bara tråkigt att läsa.

Så därför säger jag ingenting, så har jag ingenting sagt.


Båtdisco 2003. Jag, Jonas, Karin, Ida.

Jag älskar Amerikanska pannkakor. Så är det bara.

Åt nyss Amerikanska pannkakor. Hej Tjocka Världen, men dessa tjocka små pannkisar är så fruktansvärt goda. Man dränker dem i sirap och fantastiskt så goda de blir. HAHA.

Snart ska jag åka till basketträningen. Ha det!

Fyfan.

Jag har pluggat hela dagen. Jag skojar inte. Jag gick upp vid halv elva, åt frukost och vid halv tolv började jag plugga. Vid ett var det lunchpaus och sedan fortsatte jag igen. Jag är inte ens klar, men nu tänker jag sluta för jag har gjort det viktigaste iallafall.

:(

Men nu bekymrar vi oss inte över det längre. Nu tänker jag kolla på film. Tummen upp.


Vad hände med sommaren? Come back to me!


Jag är död

Jesus Christ! Jag är helt död. Har åkt ungefär 20 kilometer skridskor tillsammans med mamma och pappa idag och då dör man. Det var fantastiskt jobbigt. Men jag klarade det iallafall.

Det var sjukt vackert ute.


Och jag var också sjukt vacker. Host. Host.


(Bilder på mig och Alice sen i torsdags)


Ett gott skratt förlänger livet.
Nu tar alla en extra titt på Alice min. (Alice är till vänster).


HAHA. HAHA.Wtf?

Boy A

Jag har just sett den bästa filmen i världshistorien. Eller kanske inte den allra bästa. Men den var jävligt bra. Det fanns verkligen budskap i den. Och så slutade den sorgligt. Och det är bra när filmer gör, för det betyder ofta att dom är bra. Det blir inte så sötsliskigt liksom. Filmen hette iallafall Boy A.


Vi är bäst!

Vi vann matchen idag. Ja! Fast jag spelade inte, eftersom jag hade så grymt ont i huvudet.  Det var synd för det verkade vara en rolig match att spela. Men efteråt så blev det andra laget skitdryga och vägrade tacka oss för matchen och så. Men då skälde domarna ut dom.

Kolla på det här klippet. Skitroligt ju.

http://www.youtube.com/watch?v=P9LmHXXWiJs

[Oupps, det verkade inte bli en länk]

Jag är sämst på det här med rubriker...

Igår hade jag migrän. Jag fick det efter träningen. Det var skitjobbigt. Men jag tog en tablett så den stoppade migränen efter någon timme kanske. Så då kollade jag på en film som hette "Prestige" med min familj. Men jag hade grymt ont i huvudet, och det har inte släppt än. Så jag har matat i mig en Ibumetin. Det är match idag mot JKS. Hemmamatch som tur är. Det blir antagligen inte "the game of my life" eftersom jag har sådan huvudvärk.

Håll tummarna för mig.

:)

Idag på esteten i skolan spelade jag, Ebba och Olivia en låt och det var jätteroligt. Var bara tvungen att berätta det.

Efter skolan kom Alice hit och var här en stund innan hon var tvungen att åka hem för att äta. Vi hade i vilket fall som helst väldigt roligt. Imorgon får ni någon bild, men jag har fel dator just nu.


I am proud

Romme igår var så jävla kul. Bussen dit, skidåkningen, bussen hem. Allt var perfektimo. Min sörsta bedrivt under dagen var nog ändå att jag lyckades med att ha med mig samma saker hem som jag hade dit. Jag glömde inte en enda liten grej. Imponerad.

Idag hade vi håltimme under NOn för våran lärare var sjuk, och då gick jag, Olivia, Vendela och Malin hem till mig och åt lunch (för lunchen var precis efter) och när vi satt och åt gick brandlarmet här hemma. Vi blev jätterädda, men det brann inte någonstans. Så vi fick sluta oss till att det inte fanns någon förklaring till det plötsliga larmet.

RSS 2.0